Wireless Wearable Walkable Dog Back Design Solutions

Wij zijn uw partner voor geïntegreerde product ontwikkeling.

Dog Back Design Solutions voorziet in op maat gemaakte en innovatieve ontwikkelservices die u in staat stellen om uw ideeën om te zetten in producten. Vanuit onze historie en die van onze werknemers beschikt Dog Back Design Solutions over speciale kennis en kunde op het gebied van draadloze communicatie, low power (batterij gevoed), in hoge mate geïntegreerde en massa volume product engineering.

Innovatie en ontwikkeling van draadloze producten.

Projecten en producten worden gekarakteriseerd door de optimale samenhang tussen technologie, prijs, kwaliteit en performance. Met onze expertise en ervaring op het gebied van draadloze technologieën en de laatste stand der techniek, met wereldwijd miljoenen producten die dat bewijzen, kunnen we ons volledig focussen op de innovatie en ontwikkeling van de producten van de toekomst.

Het Dog Back Design Solutions team maakt gebruik van een aantal in-house faciliteiten waaronder:

  • Modern en volledig uitgerust elektronisch lab
  • Environmental & klimaat test kast
  • Data communicatie test platform
  • Uitgebreide standaard test apparatuur
  • Specifieke test tools

De eDICE gooit hoge ogen als competentie demonstrator.

In 2014 heeft Dog Back Design Solutions al haar ontwikkel disciplines gecombineerd om een hoog geïntegreerde draadloze dobbelsteen te ontwikkelen. De eDICE is een demonstratie product om de mogelijkheden van de modernste technologie te demonstreren. Door gebruik te maken van de nieuwste Bluetooth 4.0 technologie en moderne ontwikkel technieken hebben wij de eDICE klein genoeg gekregen om comfortabel Yahtzee te spelen in combinatie met een tablet! 

Voor meer informatie, ga naar onze project pagina of lees het pers bericht.

Dog Back Design Solutions neemt deel aan de WOTS 2014

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ga naar boven